Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 22g7.4kcal0.2g1.2g0g0.3g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.1g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g35kcal0.4g7.4g0g0.6g
Valittu annoskoko113g18kcal0.2g3.7g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g9kcal0.1g1.9g0g0.2g
Arvot/100g100g16kcal0.2g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081