Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g34g58kcal3.4g0.9g4.5g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g56g20kcal1.5g2.6g0.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)23g37kcal0.7g0.9g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g229kcal11.2g8.8g16.4g0g
Valittu annoskoko113g115kcal5.6g4.4g8.2g0g
Annoskoko puolitettuna56g57kcal2.8g2.2g4.1g0g
Arvot/100g100g102kcal5g3.9g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206