Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai15g51kcal1.8g10.4g0.3g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.5g17kcal0.8g0.5g1g1.4g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 2.3g8kcal0g0g0.9g0g
Korppujauho 3.2g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g505kcal20.8g66g16.6g4g
Valittu annoskoko113g253kcal10.4g33g8.3g2g
Annoskoko puolitettuna56g126kcal5.2g16.5g4.2g1g
Arvot/100g100g224kcal9.2g29.3g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256