Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 23g49kcal4.1g0g3.7g0g
Kieli naudan 23g45kcal3.7g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g283kcal18.2g18.8g14.4g2g
Valittu annoskoko113g141kcal9.1g9.4g7.2g1g
Annoskoko puolitettuna56g71kcal4.6g4.7g3.6g0.5g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641