Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g28g26kcal5.5g0g0.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 7.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 6.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti 23g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kurkku, tuore13g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g18g18kcal1.3g2.9g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g199kcal17.2g8.6g10g1.8g
Valittu annoskoko113g100kcal8.6g4.3g5g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g50kcal4.3g2.2g2.5g0.5g
Arvot/100g100g89kcal7.6g3.8g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121787