Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali28g5.9kcal0.3g1g0.1g0.6g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)14g32kcal1.5g0.1g2.6g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 17g28kcal4.7g0g0.9g0g
Lihapullat saarioinen5.6g14kcal0.8g0.5g0.8g0.1g
Hapankaali 28g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Pekoni, paistettu 5.6g29kcal0.9g0g2.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g239kcal17.2g7.2g14.8g3.2g
Valittu annoskoko113g119kcal8.6g3.6g7.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna56g60kcal4.3g1.8g3.7g0.8g
Arvot/100g100g106kcal7.6g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351