Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g4.4g14kcal0.4g2.8g0.1g0.6g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)11g36kcal1.5g6.8g0.3g0.4g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko48g169kcal4.8g33.7g0.5g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g438kcal13.4g86.6g1.8g11.6g
Valittu annoskoko112g219kcal6.7g43.3g0.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna56g110kcal3.4g21.7g0.5g2.9g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143979