Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Voi 1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 19g67kcal0.4g0.5g7.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 25g8.5kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Kukkakaali 34g8.2kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g242kcal9.4g3.8g20.6g2.8g
Valittu annoskoko113g121kcal4.7g1.9g10.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna56g61kcal2.4g1g5.2g0.7g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.7g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149