Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g45g111kcal4.5g3.6g8.1g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl11g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)30g49kcal0.8g0.8g4.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr11g32kcal0.9g1.1g2.7g0.2g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2g1kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 1.1g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g394kcal12.6g13.2g31.2g0.4g
Valittu annoskoko113g197kcal6.3g6.6g15.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna56g99kcal3.2g3.3g7.8g0.1g
Arvot/100g100g175kcal5.6g5.9g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523