Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g2.8g1.7kcal0.4g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.7g3.2kcal0.5g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Voi, 1 tl, 5 g8.5g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g572kcal18g83.2g17g4g
Valittu annoskoko112g286kcal9g41.6g8.5g2g
Annoskoko puolitettuna56g143kcal4.5g20.8g4.3g1g
Arvot/100g100g255kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741