Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g47g258kcal0.5g0.5g28.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten28g93kcal6.6g12.7g5.9g3.1g
Canderel makeutusjauhe6.3g24kcal0.2g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g956kcal15.8g39.8g89.8g6.2g
Valittu annoskoko113g478kcal7.9g19.9g44.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna56g239kcal4g10g22.5g1.6g
Arvot/100g100g424kcal7g17.7g39.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655