Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g5.2g29kcal0g0g3.1g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g16g79kcal1.3g9.1g4.1g0.7g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g37g24kcal4g1.5g0.1g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Liivate 1g3.6kcal0.9g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g4.2g1.7kcal0g0.4g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g21g116kcal1.7g10.8g7.3g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g26g50kcal1.2g4.2g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g629kcal18.2g58.2g35.4g1.4g
Valittu annoskoko112g314kcal9.1g29.1g17.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna56g157kcal4.6g14.6g8.9g0.4g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892