Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 9g5.5kcal0.9g0.3g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl42g153kcal12g0g11.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g17g100kcal3.5g1.1g9g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g3.1g1kcal0g0g0g2.5g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)4.7g12kcal0.8g1.6g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g650kcal43.4g8.6g48.8g7.8g
Valittu annoskoko113g325kcal21.7g4.3g24.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna56g162kcal10.9g2.2g12.2g2g
Arvot/100g100g289kcal19.3g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488