Kukkakaaliherkku

Irrottele kukkakaalin nuput ja keitä ne al dente suolatussa keitinvedessä.

Kuumenna ruokakerma ja sulata joukkoon tuore- ja sinihomejuustot, lisää myllystä tuoretta mustapippuria ja halutessasi vielä valkosipulin kynsi.

Kaada kastike kukkakaalin päälle uunivuokaan ja ripottele päälle vielä juustoraaste.

Gratinoi 200 asteessa n 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Pompula11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 56g13kcal1g1.2g0.2g1.3g
Flora kevyt ruoka 7%19g16kcal0.2g0.8g1.3g0g
castello blue, sinihomejuusto9g40kcal1.3g0g3.9g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli19g30kcal1.5g0.8g2.4g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)9g24kcal2.9g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g248kcal13.8g5.6g18.4g2.6g
Valittu annoskoko113g124kcal6.9g2.8g9.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna56g62kcal3.5g1.4g4.6g0.7g
Arvot/100g100g110kcal6.1g2.5g8.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244660