Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali62g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g95kcal2.2g10.8g4.6g4.8g
Valittu annoskoko113g47kcal1.1g5.4g2.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna56g24kcal0.6g2.7g1.2g1.2g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118