Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g16g93kcal3.3g1g8.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%4.2g10kcal0.6g0.5g0.2g2g
Hampunsiemenet, kuoritut3.1g18kcal1.1g0.2g1.4g0.2g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g21g14kcal2.3g0.9g0.1g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 27g10kcal0g1.9g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g16g3.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g375kcal20.6g12.6g24.8g7.6g
Valittu annoskoko113g188kcal10.3g6.3g12.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna56g94kcal5.2g3.2g6.2g1.9g
Arvot/100g100g167kcal9.1g5.6g11g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258085