Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g31g39kcal6.6g0g1.4g0g
Pekoni (Dulano)7.3g19kcal1.3g0.2g1.4g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 21g13kcal0.1g2.5g0.1g0.9g
Selleri, annos 50g7.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g174kcal16.4g7.6g7.8g2.4g
Valittu annoskoko112g87kcal8.2g3.8g3.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna56g44kcal4.1g1.9g2g0.6g
Arvot/100g100g78kcal7.3g3.4g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067