Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 4.2g12kcal0.6g1.1g0.2g1.6g
Vehnälese 3.4g7.7kcal0.5g0.5g0.2g1.3g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen4.2g12kcal1.3g0.1g0.7g1.3g
Puolukkasurvos sokeroimaton 42g16kcal0.2g2.9g0.2g1.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g96kcal5.2g9.2g2.6g10.6g
Valittu annoskoko113g48kcal2.6g4.6g1.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna56g24kcal1.3g2.3g0.7g2.7g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.2g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621