Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 7.8g5.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g19g24kcal3.8g0g1.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g20g49kcal3.7g0g4.3g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä16g11kcal0.5g1.9g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g179kcal16.2g6g11g1.2g
Valittu annoskoko113g89kcal8.1g3g5.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna56g45kcal4.1g1.5g2.8g0.3g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049