Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g7.5g43kcal1.6g1.5g3.8g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g14g40kcal4.1g0.5g2.4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g23g64kcal4.7g0.2g5.1g0g
Pakastepinaatti rainbow28g5.6kcal0.9g0.1g0.2g0.4g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 19g5kcal0.6g0.6g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g4.7g13kcal1.3g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g452kcal29.2g6.2g35.8g0.8g
Valittu annoskoko113g226kcal14.6g3.1g17.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g113kcal7.3g1.6g9g0.2g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697