Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g47g14kcal2.2g0.9g0.1g0.8g
Herne 11g7.8kcal0.6g1.1g0g0.3g
Lime, kuorittu, annos 50g4.7g1.7kcal0g0.1g0.1g0.1g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g28g34kcal6.2g0.3g1g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g161kcal18g4.8g7.6g2.6g
Valittu annoskoko113g81kcal9g2.4g3.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna56g40kcal4.5g1.2g1.9g0.7g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041