Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g63g15kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Puuroriisi13g44kcal0.8g9.5g0.2g0.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Siirappi 1.3g3.8kcal0g0.9g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g212kcal14g25.8g5.4g3.4g
Valittu annoskoko113g106kcal7g12.9g2.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna56g53kcal3.5g6.5g1.4g0.9g
Arvot/100g100g94kcal6.2g11.5g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038