Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Punajuuri 21g8kcal0.2g1.4g0g0.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g10g16kcal1.9g0g0.9g0g
Maizena maissitärkkelys6.2g22kcal0g5.4g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g120kcal5.2g18g2.4g2.6g
Valittu annoskoko112g60kcal2.6g9g1.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna56g30kcal1.3g4.5g0.6g0.7g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162