Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 20g4.8kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Pinaatti 6.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika keskiarvo 5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)7.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g32kcal1.6g4.6g0.4g2.6g
Valittu annoskoko113g16kcal0.8g2.3g0.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna56g8kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795