Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 55g189kcal5.6g38.5g0.7g1.9g
Voi 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sokeri 8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Hiiva 2.5g1.9kcal0.3g0g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 30g19kcal0.9g1.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g654kcal15.4g98g21g4.8g
Valittu annoskoko113g327kcal7.7g49g10.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna56g164kcal3.9g24.5g5.3g1.2g
Arvot/100g100g290kcal6.8g43.5g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403