Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pekoni rasvainen 9g35kcal1.1g0g3.5g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton29g64kcal3.3g0.7g5.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 56g31kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g270kcal11g17.8g18.2g1.6g
Valittu annoskoko113g135kcal5.5g8.9g9.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna56g68kcal2.8g4.5g4.6g0.4g
Arvot/100g100g120kcal4.9g7.9g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218