Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g7.8g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Aurajuusto5g17kcal1g0g1.4g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g263kcal13.2g6.2g20.2g2.6g
Valittu annoskoko113g131kcal6.6g3.1g10.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna56g66kcal3.3g1.6g5.1g0.7g
Arvot/100g100g116kcal5.9g2.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072