Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 9g12kcal0.8g1.6g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g82kcal2.6g8g3.8g2.6g
Valittu annoskoko113g41kcal1.3g4g1.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna57g21kcal0.7g2g1g0.7g
Arvot/100g100g36kcal1.2g3.5g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142906