Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.8g2.9kcal0.5g0g0g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Ruisjauho, 1 dl27g88kcal3g17.5g0.6g3.8g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 15g47kcal1.6g8.9g0.3g0.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 16g46kcal0.3g0.5g4.6g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g16g32kcal3.1g0g2.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g551kcal17.2g54.2g28.4g10.2g
Valittu annoskoko113g275kcal8.6g27.1g14.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna57g138kcal4.3g13.6g7.1g2.6g
Arvot/100g100g244kcal7.6g24g12.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407