Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g42g158kcal3g20.9g6.7g0.7g
Raparperi 27g9kcal0.2g1.5g0g0.4g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g22g42kcal0.6g1.1g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g533kcal10.6g67g23.6g2.2g
Valittu annoskoko113g267kcal5.3g33.5g11.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna56g133kcal2.7g16.8g5.9g0.6g
Arvot/100g100g236kcal4.7g29.7g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355