Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g25g35kcal4.7g0g1.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g23g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Juokseva hunaja 250g0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%20g56kcal6.1g0g3.3g0g
Dolmio Light Classico Bolognese31g12kcal0.4g2.4g0g0.2g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g6.2g21kcal0.8g4.2g0g0.5g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g294kcal24.8g18.4g12.6g1.6g
Valittu annoskoko113g147kcal12.4g9.2g6.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna57g74kcal6.2g4.6g3.2g0.4g
Arvot/100g100g130kcal11g8.1g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659