Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl47g159kcal0.9g1.4g16.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g16g39kcal2.2g0.5g3.1g0g
Välipalakeksi, digestive 14g60kcal0.9g8.3g2.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g767kcal10.2g75.8g46g1g
Valittu annoskoko113g384kcal5.1g37.9g23g0.5g
Annoskoko puolitettuna57g192kcal2.6g19g11.5g0.3g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.5g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912