Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt830g382kcal26.6g39.9g12.5g0g
Mannasuurimo tumma 83g257kcal8.5g49.3g1.5g4.6g
Kananmuna kuoreton 91g130kcal11.4g0.3g9.4g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g40g159kcal0g39.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai55g192kcal6.6g38.9g1.2g1.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g13g41kcal1.5g8g0.9g3.7g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g2412kcal109.2g351.8g61g19.8g
Valittu annoskoko1120g1206kcal54.6g175.9g30.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna560g603kcal27.3g88g15.3g5g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888