Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g600g2472kcal28.8g28.8g249g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 500g1651kcal10g15g175g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g37kcal1.9g1.1g2.2g3g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 10g41kcal0.3g9.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g8400kcal82g109.2g852.4g6g
Valittu annoskoko1120g4200kcal41g54.6g426.2g3g
Annoskoko puolitettuna560g2100kcal20.5g27.3g213.1g1.5g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328