Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow175g494kcal31.3g111.1g1.6g17.5g
Hirvenjauheliha oma saalis140g157kcal30.8g0g4.2g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g105g137kcal11.6g1.6g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g1574kcal147.4g225.4g30.6g35g
Valittu annoskoko1120g787kcal73.7g112.7g15.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna560g393kcal36.9g56.4g7.7g8.8g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226