Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali204g43kcal2.4g6.9g0.4g4.3g
Peruna, keskikokoinen 60g58g35kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.5g0.1g1.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka58g6.4kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Soijakastike29g18kcal1.5g2.8g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 58g80kcal10.9g0g4.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.8g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g618kcal35g48.6g30.8g15.8g
Valittu annoskoko1120g309kcal17.5g24.3g15.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna560g155kcal8.8g12.2g7.7g4g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691