Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)887g373kcal86.9g13.3g0.9g0g
Sokeri 189g765kcal0g188.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton44g9kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g2294kcal174g404.6g1.8g0g
Valittu annoskoko1120g1147kcal87g202.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna560g574kcal43.5g101.2g0.5g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859