Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl136g178kcal17.7g0.7g11.7g0g
Sokeri 199g808kcal0g198.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 191g655kcal19.4g133.6g2.3g6.7g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Voi 88g637kcal1g0.4g71.4g0g
Maito, Kevyt146g67kcal4.7g7g2.2g0g
Mustikka metsä- 351g155kcal1.8g22.5g2.1g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g5030kcal90.2g732.8g179.4g36.6g
Valittu annoskoko1120g2515kcal45.1g366.4g89.7g18.3g
Annoskoko puolitettuna560g1258kcal22.6g183.2g44.9g9.2g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149