Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Sokeri 116g472kcal0g116.2g0g0g
Fariinisokeri116g472kcal0g116.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g279g235kcal3.1g51.1g1.1g5g
Voi 58g422kcal0.7g0.2g47.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 291g998kcal29.6g203.5g3.5g10.2g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9.2g0g0g
Suklaa tumma 116g601kcal4.5g61.9g36.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g6858kcal108.4g1121.8g202.2g42.8g
Valittu annoskoko1120g3429kcal54.2g560.9g101.1g21.4g
Annoskoko puolitettuna560g1714kcal27.1g280.5g50.6g10.7g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181