Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g382g321kcal4.2g70g1.5g6.9g
Canderel makeutusjauhe159g612kcal4.6g148.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 4.8g34kcal0g0g3.8g0g
Margariini, flora kevyt 40 80g300kcal0.2g4.2g31.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g80g56kcal1.6g2.6g4.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 311g1066kcal31.7g217.5g3.7g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g5118kcal107.4g907.6g108g36.6g
Valittu annoskoko1120g2559kcal53.7g453.8g54g18.3g
Annoskoko puolitettuna560g1280kcal26.9g226.9g27g9.2g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917