Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 359g1233kcal36.6g251.6g4.3g12.6g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 474g126kcal15.6g14.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 190g238kcal20.9g0.5g17.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl71g640kcal0g0g71.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g4581kcal147.8g558.2g185g25.4g
Valittu annoskoko1120g2291kcal73.9g279.1g92.5g12.7g
Annoskoko puolitettuna560g1145kcal37g139.6g46.3g6.4g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589