Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 481g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 40g30kcal5.3g0.4g0.2g2.8g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 19g170kcal0g0g19.2g0g
Kaurahiutale 64g240kcal9.3g36.5g4.7g6.4g
Pellavansiemenrouhe,Risetti51g256kcal12.8g17.1g14.8g14.6g
Mantelilastu (A la meira)40g240kcal9.6g2.6g21.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 417g1429kcal42.5g291.6g5g14.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g4731kcal159g696.4g131g76.8g
Valittu annoskoko1120g2366kcal79.5g348.2g65.5g38.4g
Annoskoko puolitettuna560g1183kcal39.8g174.1g32.8g19.2g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640