Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g222g566kcal13.1g7.1g53g0g
Maitorahka (Pirkka)277g183kcal33.3g11.1g0.8g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g444g1508kcal13.3g13.3g155.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton55g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Sokeri 94g383kcal0g94.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Liivate 22g77kcal19g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g5501kcal157.8g264.2g418g0.2g
Valittu annoskoko1120g2750kcal78.9g132.1g209g0.1g
Annoskoko puolitettuna560g1375kcal39.5g66.1g104.5g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091