Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 276g394kcal34.5g0.8g28.3g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g627g721kcal37.6g31.4g50.2g0g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g126kcal0g30.7g0g0.5g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 113g49kcal0.8g8.7g0.3g1.8g
Manteli 10g62kcal2.4g0.7g5.4g0.7g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl31g110kcal4.4g17.6g2.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g3088kcal159.6g220.4g173.2g12.2g
Valittu annoskoko1120g1544kcal79.8g110.2g86.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna560g772kcal39.9g55.1g43.3g3.1g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902