Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita418g1336kcal41.8g271.4g8.4g54.3g
Vehnäjauho, sunnuntai271g950kcal32.6g192.7g5.7g8.1g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 47g414kcal0g0g46.8g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 334g100kcal9.6g12g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g5851kcal170.6g1011.2g122.4g125g
Valittu annoskoko1120g2926kcal85.3g505.6g61.2g62.5g
Annoskoko puolitettuna560g1463kcal42.7g252.8g30.6g31.3g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760