Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 333g93kcal4g13.5g0.7g7g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Punajuuri 53g21kcal0.5g3.7g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g221kcal25.3g0g13.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g816kcal65g59.6g32.8g19.8g
Valittu annoskoko1120g408kcal32.5g29.8g16.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna560g204kcal16.3g14.9g8.2g5g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374