Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.8g0.3g11.4g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 71g247kcal8.1g49.4g1g2.6g
Grahamjauho 55g182kcal5.8g33.6g1.2g5.5g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g201g1229kcal37.7g10.8g109g27.2g
Banaani, kuorittu 378g329kcal4g69.1g1.5g6.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Ruokasooda 5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Voi 101g731kcal1.2g0.4g81.9g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g101g377kcal0g97.7g0g0g
Sokeri 86g348kcal0g85.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g7248kcal142.4g704.4g412.2g84.4g
Valittu annoskoko1120g3624kcal71.2g352.2g206.1g42.2g
Annoskoko puolitettuna560g1812kcal35.6g176.1g103.1g21.1g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.4g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844