Porkkanapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhoihin mausteet, leivinjauhe (2 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita jauhoseos munavaahtoon ja lisää lopuksi raaste ja öljy.

Levitä pellille ja paista 200 asteessa n. 30 min.
Tee kuorrutus.

Sekoita keskenään pehmeä rasva ja sulatejuusto.

Lisää sokerit (vaniljasokeria 1 tl). Levitä kuorrutus jäähtyneelle levylle.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Tätä tein Isänpäiväksi, jota juhlimme lähes koko suvun kera. Sai kovasti kehuja! Päälle voi porkkanaraasteen asemasta ripotella pähkinärouhetta!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)133g168kcal14.6g0.4g12g0g
Sokeri 198g802kcal0g197.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.6g24kcal0.2g5.3g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta173g622kcal22.5g120.9g3.6g6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g897kcal0g0g99.7g0g
Porkkanaraaste 200g133g36kcal0.8g7g0.3g3.3g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)66g478kcal0g0g53.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 9-12 %, vähärasvainen 133g238kcal22.6g4.1g14.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g166g665kcal0g166.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g7926kcal122g1018.2g367.2g18.6g
Valittu annoskoko1120g3963kcal61g509.1g183.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna560g1981kcal30.5g254.6g91.8g4.7g
Arvot/100g100g354kcal5.4g45.5g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388104