Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g520g2917kcal50.4g166.4g213.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g680kcal4g6g70g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g400g2400kcal84g27.6g220g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g11994kcal276.8g400g1006.4g0g
Valittu annoskoko1120g5997kcal138.4g200g503.2g0g
Annoskoko puolitettuna560g2999kcal69.2g100g251.6g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104