Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 160g1163kcal1.9g0.6g130.4g0g
Sokeri 218g885kcal0g217.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 212g302kcal26.5g0.6g21.7g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g231g785kcal5.8g191.7g1.2g4.6g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g6.4g0.6kcal0.1g0g0g5.5g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g4.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g41kcal0g10.2g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 13g3.4kcal0.4g0.4g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g257g795kcal15.1g38.5g64.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g7998kcal101g929.4g434.8g20.4g
Valittu annoskoko1120g3999kcal50.5g464.7g217.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna560g1999kcal25.3g232.4g108.7g5.1g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047